Köpvillkor

OBS!!  Boracol får numera endast säljas för yrkesmässig användning, vilket betyder att köparen måste vara en registrerad firma

Proclean Mögeltest skickas per brev med posten. Övriga order skickas med DHL / DSV alt UPS

Privatperson: Proclean Mögeltest skickas med POSTNord vid betalning med Swish alt förskottsbetlaning till bg. 

Risker vid transport
Vi står för transportrisken från vårt lager till dig (dvs om skadad eller bortkommen vara). Du står för risken vid eventuell retur till oss.

Vid val "levereans med avställning utan kvittens om ingen är på plats när godset levereras" står Du för risken om godset kommer på villovägar. 

Läs nedanstående text noga. Om du lägger en order samtycker du till dessa villkor.


Om du vid uthämtning av paketet märker att emballaget är trasigt ska du öppna paketet och kontrollera varan. Är varan trasig reklamerar du direkt till transportören.

OBS!!

Boracol endast för yrkesmässig användning - får inte säljas till privat bruk.

För Dig som privat användare hänvisar vi till att anlita yrkesman vid problem med fuktskador.

Leveransvillkor

Betalning

Faktura 10 dagar alternativt förskottsbetalning med Swish, direkt till vårt bankgiro 560-0721 alternativt via Payson.

Ange fakturanummer vid betalning, OBS! Betalar du i förskott skicka betalningsbekräftelse på epost till oss för snabbare leverans.

Ångerrätt

Som konsument (privatperson) har du 14 dagars ångerrätt från det att du har tagit emot en vara. Ångerrätten regleras i Distans- och hemförsäljningslagen.
Ångerrätt gäller inte företag.
Vid åberopande av ångerrätt
Meddela Svenska Reimpregnerings AB lavTOX® inom 14 dagar från det att du har mottagit beställningen. Returnera varan i produktkartongen med det avsedda inneremballaget snarast och senast inom 10 dagar efter mottagandet.
Varan ska vara oöppnad och komplett. För att returnara en vara - Emballera väl! Är varan trasig vid en retur kan vi inte ersätta dig och du får själv ta reklamationen gentemot fraktbolaget. Du står för returfrakten vid åberopande av ångerrätt.
Ej uthämtad försändelse betraktas inte som utnyttjande av ångerrätten.

Ej uthämtat paket

Om du av någon anledning inte hämtar ut den order du har beställt kommer vi att debitera dig 400:- för att täcka våra omkostnader. Vid utlandsbeställningar debiteras den faktiska frakten tur och retur.
Vi lägger ner mycket tid och omsorg på att packa och skicka paket och en order som inte blir uthämtad är mycket tråkigt för både dig och oss!
Obetalda fakturor går vidare till Inkasso.
OBS! Ett paket som går tillbaka till oss outlöst behandlas inte som en retur. Observera att inga pengar går i retur/fakturan krediteras inte förrän du hör av dig till oss!

Reklamation

Reklamation av felaktig eller defekt vara ska ske så fort felet upptäcks (inom en vecka efter att du mottagit din vara). Kontakta ALLTID oss - Svenska Reimpregnerings AB lavTOX®, vid reklamation. Skicka inte tillbaka utan att kontakta oss först. Skickar du ändå en vara tillbaka utan att kontakta oss först kan vi inte ersätta dig för frakten.
Om vi inte kan komma överens vid en reklamation hänvisar vi till Allmänna reklamationsnämnden. Vi följer deras rekommendationer.

Tillagd i varukorgen